Mi az a BSTH Találkozó?

Hogy mondod? Még sosem hallottál a Bud Spencer és Terence Hill Találkozóról? Hát hol éltél eddig? A Nyulak szigetén, vagy talán Kamasuka erődjében? 

A BSTH Találkozó a Magyar Bud Spencer és Terence Hill rajongók legnagyobb összejövetele, amely minden évben több száz érdeklődőt vonz. A keményvonalas rajongók mellett mindenkinek kiváló szórakozást kínál, akit egy kicsit is érdekel a két olasz színész életműve és a filmjeikből áradó pozitív, vidám életstílus.

Mióta létezik?

A rendezvényt először 2006-ban, táborként szerveztük meg azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egy hétvégére összehozzuk az ország különböző szegleteiben élő Bud Spencer és Terence Hill rajongókat. 

Egy sör-virsli verseny és egy filmes kvíz közt vízilóbifszteket és hagymásbabot burkoltunk, amit aztán leöblítettünk egy Tigrisharapással. Játszottunk, szórakoztunk, ismerkedtünk, és mindenre volt egy éppen bedobható, frappáns idézetünk is. 

A résztvevők imádták, nem volt kérdés a folytatás. Azóta minden évben összegyűlünk – idén tizenharmadik alkalommal –, hogy néhány napot barátaink körében, a legendás Spencer-Hill páros filmjeibe kívánkozó szórakozással töltsünk.

Mekkora a Találkozó?

Az első baráti összejövetel (tábor) csupán 40-45 fős volt, de a változatos programoknak köszönhetően az évről évre növekvő érdeklődés hatására az elmúlt három évben már megközelítettük az ezer főt – 2019-ben 1000 fölé szeretnénk vinni a látogatószámot. 

Számíthatunk rád?

Kiknek szólnak a programok?

A Találkozó célja, hogy ne csak azok érezzék jól magukat, akik álmukból felébresztve is kívülről fújják az összes Bud Spencer és Terence Hill film ikonikus sorait és minden egyes élethelyzetre képesek előrántani a farzsebükből egy vicces idézetet. 

A fanatikus rajongók mellett kicsiknek és nagyoknak, kezdőknek és középhaladóknak is szeretnénk szórakoztató kikapcsolódást kínálni, és azoknak is meghozni a kedvét a két színészóriás munkásságához, akik korábban valamilyen furcsa okból talán még nem is hallottak a legendás életműről.

Egy jó hangulatú, családias hosszú hétvégét képzelj magad elé, ahol a kisgyerektől a nagypapáig mindenki megtalálja a saját szórakozását (és hagymásbabját).

Kik vehetnek részt rajta?

Ha úgy döntesz, hogy velünk tartasz, az alacsonyan szálló pofonoktól nem kell tartanod! A rendezvény kellemes hangulatú, családbarát összejövetel, amin bárki részt vehet, akit kicsit is érdekel a Spencer-Hill-életmű (vagy csak szeretne piszok jól szórakozni).

Ahogyan a filmekben, úgy nálunk sincs erőszak, durvaság, vagy korhatáros tartalom.  Van viszont jókedv, rengeteg poén, nevetés és barátság. 

Napfény, tenger, öröm és szerelem!

Minden kedves rajongót, érdeklődőt, és rutinos Nimfát/Kuzint szeretettel várunk!

TÁMOGATÓK

Libri
Firpo Burger
RTL Magyarország
Spencer Hill Magic Band
Félegyházi Pékség
LG