Minden infó a Találkozó helyszínéről

A ráckevei Aqua Land Termál- és Élményfürdő THERMAL CAMPING-je valóban különleges helyszín, ahol négy napig te is úgy érezheted magad, mintha csak Anulu és Mama trópusi szigetére csöppentél volna.

A kemping a park teljes 5 hektáros területének egyik egyedülálló részén helyezkedik el, ahol a nagy összefüggő füves területet patakok, hidak, ősfák és gazdag élővilág színesíti. Az infrastruktúra és modern szolgáltatások pedig biztosítják számodra a kényelmes és zavartalan kikapcsolódás lehetőségét.

A korszerű vizesblokk zsetonos mosógéppel, szárítógéppel, tűzhelyekkel, mosogatóval, babafürdetési lehetőséggel, és mozgássérült mosdóval is felszerelt, a vendégeket pedig nagyméretű bográcsozó-grillező is várja, így szabad tűzön készülhet a tökéletes zöldbabos rizs. 

Azok pedig, akik az olasz tengerparton szeretnék érezni magukat, a kempinghez közvetlenül kapcsolódó aqua parkban pihenhetik ki a vetélkedők és egyéb aktív programok utáni, kellemes fáradalmakat.

Regisztráció

„Mutasd szépen az igazolványodat, a jogosítványodat, a fuvarlevelet!” – avagy miért szükséges a regisztráció a rendezvényre?

Regisztrálni a Találkozóra nem kötelező, azonban erősen ajánlott mielőtt úgy döntenél, elindulsz otthonról. Jogosan merül fel a kérdés: miért szükséges ez? 

Az online regisztráció célja, hogy a lehető legkevesebb várakozással és adminisztrációval juthass be a rendezvény területére, és az igényeidnek megfelelő szolgáltatást, szállást kapd meg, ha átlépted a „küszöböt”. Mindezt otthonról, a kanapé kényelmét élvezve, előre intézheted, és akár több ember számára is regisztrálhatsz egyszerre. 

A regisztráció során kikalkuláljuk, hogy belépővel, szállással, és minden megjelölt igénnyel együtt mekkora összegbe fog kerülni számotokra a részvétel. Tételesen és összesítve látjátok majd, hogy milyen lehetőségeket választottatok, és ezek végül mennyibe fognak kerülni. A regisztráció után a foglalást egyszerű és biztonságos kártyás fizetéssel tudjátok véglegesíteni.

Ha befutott a regisztrációd szinte azonnal visszaigazoló e-mailt küldünk, amely tartalmazni fogja mit is választottatok, majd egy újabb e-mailben a digitálisan kiállított számla érkezik meg a postafiókotokba. Ezt a számlát kell magatokkal hozntok amikor érkeztek a rendezvényre.

A garantált szálláson túl az időben történő regisztráció nagy előnye, hogy érkezéskor a leadott igényeiteknek megfelelően összekészített, névre szóló csomagok várnak majd titeket a bejáratnál, benne a kért belépőkkel, és az egyéb, igényelhető extrákkal.

TÁMOGATÓK

Libri
Firpo Burger
RTL Magyarország
Spencer Hill Magic Band
Félegyházi Pékség
LG